Share

Person Entry Ariff Shah

Ariff Shah

Ariff Shah has been helpful in delivering pretty good SEO tips and tutorials in Malaysian language for WordPress users and bloggers. He’s already well known for his contributions and tips that has proven to help lots of Malaysian bloggers, both new and old.

Ariff Shah telah banyak menghasilkan tutorial yang terbukti berkesan dan lain daripada yang lain. Pencalonan ini adalah sebagai penghargaan atas kerja keras dan usaha berterusan yang telah disumbangkan olehnya kepada komuniti blog Malaysia

This your sweet mug?
Add this sweet button to your site:
Vote4Me Ariff Shah at 2010.WPHonors.com


33 Responses to “Ariff Shah”

  1. hanz

    vote2 ramai2….

    • ariff

      thanks for voting bro!

  2. Mohd Isa

    kalau vote dapat apa ni?

    • ariff

      erk. dapat pahala. hehe..

  3. penyubiru

    wokeh! dah vote. good luck bro!

    • ariff

      thanks bro!! appreciate it!

  4. idasm

    dah vote dah. gud luck yea..

    • ariff

      kak ida!! thanks a lot =)

  5. yangbaik

    salam, nak vote gak nih… kena login dulu …

  6. slay

    done!

    good luck bro! :)

  7. sebokmama

    tekan kat “Vote me” tu aje kan? klau mcm tu akak dah tekan dah tp klau salah g tau ye…semoga berjaya…

    • ariff

      thanks mama =)

      yang soalan2 kat blog tu nanti saya tengok balik.

  8. syahrilhafiz

    gudluck bro..
    oh yeah!!!

  9. matjoe

    ariff, kene log in dulu ker? pakai akaun apa

  10. eyriqazz

    dah votekan..good luck bro…

    • ariff

      thanks a lot eyriqazz!!

  11. matjoe

    kat mana button nak vote nyer? mana bintang2 berkelipan utk vote. i still dont get it

  12. nurullawa

    VOTE FOR ARIFF.
    wish u luck..=)

  13. Lord Zara

    Done!
    Good luck Ariff!
    :)

  14. rashid

    Thanks a lot for SEO tips and everything you contributes..

    • ariff

      thanks for voting. Hope all the tutorials helped =)

  15. matjoe

    already displayed ‘VOTED’ . aku rasa aku dh berjaya vote

  16. DaHLia

    dah vote… :D
    all the best bro

  17. aizuddin

    dah vote dah..gud luck bro -_-

  18. wazy

    dah vote
    good luck yer bro

  19. aiwa9

    dah ngevoteee… all d best ;)

  20. yanmie

    Ok dh Vote, gud luck :P

Leave a Reply